Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-09@15:08:17 GMT

برنامه‌های روز گیلان در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

تاریخ انتشار: ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۴۸۲۷۶۰

برنامه‌های روز گیلان در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

مدیرکل فرهنگ و ارشاد گیلان گفت: سرای استان‌های سی‌ویکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در روز گیلان، میزبان برنامه‌های مختلف فرهنگی و هنری با حضور جمعی از فرهیختگان این استان خواهد بود.

به گزارش ایلنا از رشت، فیروز فاضلی ظهر امروز در نشست خبری اظهار کرد: روز پنج‌شنبه (٢٠ اردیبهشت ٩٧) در تقویم سی‌ویکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران به نام گیلان رقم خورده و حضور گیلانیان در این روز پررنگ تر خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بر همین اساس؛ برنامه‌های مختلفی برای این روز در نظر گرفته شده که از آن جمله می‌توان به اجرای نمایش خیابانی با موضوع کتاب و کتابخوانی و برپایی نمایشگاه صنایع دستی در سرای استان‌های نمایشگاه اشاره کرد.

به گفته فاضلی؛ نشست «نشر و شهر» با حضور شهردار و اعضای کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر رشت، نماینده اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی‌گیلان و نماینده ناشران استان، پیش‌از ظهر پنج‌شنبه در مکان مذکور برگزار می‌شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان ادامه داد: همچنین شعرخوانی در دو بخش (شعرخوانی تعدادی از شاعران گیلانی مقیم در استان و مقیم در پایتخت)، قصه‌خوانی گیلکی توسط اساتید بشرا و مرادیان گروسی و سخنرانی با موضوع گیلان توسط هوشنگ عباسی از بخش‌های برنامه عصر روز گیلان است.

وی خاطرنشان کرد: بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده، گروهی از فرهیختگان فرهنگ، هنر و رسانه استان نیز در روز یادشده به پایتخت اعزام خواهند شد تا ضمن بازدید از نمایشگاه کتاب تهران، در برنامه‌های روز گیلان حضور یابند.

سی‌ویکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از ١٢ لغایت ٢٢ اردیبهشت‌ماه جاری در مصلای تهران دایر است.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: موسسات مالی و اعتباری تلگرام تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 پایتخت فرهنگ و ارشاد اسلامی فرهنگی و هنری مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی نمایشگاه بین المللی کتاب موسسات مالی و اعتباری تلگرام تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۸۲۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امیدمان به روزهای آینده است!

خبرگزاری مهر _ گروه فرهنگ و ادب: اولین روز از سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» صبح روز گذشته چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت در مصلی امام خمینی (ره) آغاز و از ساعت ۱۰ درهای مصلی به روی مخاطبان کتاب دوست گشوده شدند.

روز اول نمایشگاه کتاب با چیدمان و ساخت غرفه توسط برخی از ناشران همراه رو بود و تقریباً در میانه نمایشگاه گرد و خاک حاصل از غرفه سازی ها قابل مشاهده بود. غرفه ها از ۱۳ اردیبهشت به ناشرانی که ساخت و ساز دارند تحویل داده شد و ناشرانی که طراحی خاصی نداشتند از ۱۶ اردیبهشت غرفه خود را تحویل گرفتند، اما در ساعت های اولیه ناشران بسیاری در حال چیدن کتاب های خود در قفسه بودند.

به گفته برخی از ناشران دستگاه های کارتخوان نیز تقریباً در نیمه های ظهر روز اول به غرفه داران تحویل داده شد و نمایشگاه تقریباً در همان ساعات اولیه میزبان مخاطبانی بود که مشغول خریداری کتاب های مورد علاقه خود بودند.

یکی از نکات سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران، حضور ناشرانی بود که سال گذشته در این رویداد حضور نداشتند و تقریباً در همین روز اول سی و پنجمین نمایشگاه کتاب فروش خوبی کردند. برخی از این ناشران معتقدند گرچه مخاطب خود را همیشه دارند اما نمایشگاه کتاب فرصتی برای آشنایی با مخاطب جدید است و برای از دست ندادن این فرصت در نمایشگاه کتاب حضور پیدا کرده اند.

افتتاحیه رسمی نمایشگاه ساعت 15 با حضور محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، سفیر یمن در ایران، یاسر احمدوند، معاون فرهنگی و رییس سی و پنجمین دوره و علی رمضانی، قائم مقام و سخنگوی این دوره از نمایشگاه، بدون حضور ریاست جمهوری برگزار شد.

دستگاه‌های راهنمای کتاب و راهنمای ناشران شبستان هم در گوشه‌های مختلف گذارده شده و مراجعه‌کنندگان می‌توانند کتاب خود یا ناشر مورد نظرشان را راحت‌تر پیدا کنند، البته غرفه‌های اطلاع‌رسانی در ورودی‌های مختلف شبستان و داخل شبستان راهنمایی مراجعه‌کنندگان هستند.

کوشک کتاب، گوشه نقد، سرای اهل قلم در بخش ناشران عمومی و کودک و نوجوان، برنامه های تخصصی در بخش سالن جوایز کتاب های سال جمهوری اسلامی ایران و سرای ملل نیز میزبان برنامه های فرهنگی نخستین روز نمایشگاه بین المللی کتاب تهران بودند. در این میان افتتاحیه غرفه یمن به عنوان مهمان ویژه این دوره از نمایشگاه کتاب به فردا موکول شد در حالی که در سال های گذشته در روز نخست این اتفاق رخ می داد.

بخش ناشران کودک و نوجوان و بین الملل نیز تقریباً روز آرامی را پشت سر گذاشتند و به گفته بسیاری از ناشران در بخش کودک و نوجوان روز اول با کارهایی از جمله چیدمان کتاب ها در قفسه ها و غرفه سازی پشت سر گذاشته شده است و امید ناشران به روزهای آینده است که به دلیل تعطیلات آخر هفته ای بتوانند میزبان مخاطبان و خانواده های کتاب دوست باشند.

اولین روز سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران در فضایی آرام و همراه با آتش بازی شبانه به مناسبت افتتاحیه به پایان رسید.

کد خبر 6100992 فاطمه میرزا جعفری

دیگر خبرها

  • غرفه یمن در نمایشگاه کتاب تهران افتتاح شد+ عکس
  • غرفه یمن در نمایشگاه کتاب تهران افتتاح شد
  • امیدمان به روزهای آینده است!
  • وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران را افتتاح کرد
  • درهای نمایشگاه کتاب گشوده شد؛ سی‌و‌پنجمین دوره به روایت آمار
  • همراهی رادیو فرهنگ با نمایشگاه کتاب تهران
  • همراهی متروی تهران با نمایشگاه بین‌المللی کتاب
  • حضور چاپ و نشر بین‌الملل با ۶۰ عنوان جدید در نمایشگاه کتاب
  • نمایشگاه کتاب را در قاب سیما دنبال کنید
  • اعلام ویژه‌برنامه‌های مرتبط با «نمایشگاه بین‌المللی کتاب» در تلویزیون